voetbalzone

Lennon hoopt dat voormalig ploeggenoot Miller eens stopt met scoren

Bart Kruyt02 okt 2010, 08:10
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2010, 08:10
Advertentie

Nog niet zolang geleden speelden Neil Lennon en Kenny Miller samen in het shirt van Celtic. Nu is eerstgenoemde de hoofdtrainer van de Schotse grootmacht, terwijl Miller zijn doelpunten maakt voor aartsrivaal Glasgow Rangers. “Hij verdient al zijn doelpunten, maar ik hoop toch dat hij snel stopt met scoren”, zei Lennon.

/

Miller is bezig aan zijn tweede periode bij Rangers, maar speelde tussendoor ook nog 33 competitiewedstrijden voor Celtic, waarin hij zeven keer scoorde. Dat aantal heeft hij dit seizoen allang bereikt: na zes competitiewedstrijden staat de teller van de scherpe Miller al op tien treffers. Lennon is onder de indruk, maar hoopt dat zijn voormalig ploeggenoot het wat rustiger aan gaat doen.

“Ook bij Celtic bewees hij al een goede spits te zijn, maar op de één of andere manier had hij het toen een stuk moeilijker”, zei Lennon. “Ik weet niet of Celtic hem te vroeg heeft weggedaan: ik was toen niet de trainer. Ik was wel zijn ploeggenoot en kan alleen zeggen dat hij altijd erg hard werkte. Ik ben niet verrast door zijn vele doelpunten, maar hoop dat de verdedigers in de competitie snel een manier vinden om hem te stoppen.”

Bezig met laden …