voetbalzone

Lens spreekt duidelijke taal: 'Ik heb mijn zinnen op een transfer gezet'

Bart Kruyt13 jul 2015, 15:13
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2015, 15:13
Advertentie

Jeremain Lens heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het Sunderland van Dick Advocaat. De aanvaller wordt al een tijdje in verband gebracht met the Black Cats en maandagmiddag werd beweerd dat Lens spoedig medisch gekeurd zal worden in het Stadium of Light. Zover is het nog niet, laat Lens weten aan FOX Sports: "Maar ik ben wel in gesprek met Sunderland", geeft hij toe.

voetbalzone

De 27-jarige Lens heeft er twee jaar bij Dynamo Kiev op zitten en wil het daar graag bij laten. Zijn contract loopt echter nog twee seizoenen door en in de media leest hij dat Dynamo tussen de 20 en 25 miljoen euro voor de aanvaller wil vangen. "Dat is veel, maar Dynamo wil me dan ook niet kwijt", zegt Lens, die hoopt dat Sunderland en Dynamo elkaar toch kunnen vinden.

"Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag naar de Premier League wil", zegt Lens. "Ondanks dat Dynamo Champions League speelt, lijkt het me nu een mooie gelegenheid om de overstap te maken. Ik heb bij AZ en PSV eerder goed samengewerkt met Advocaat. We kennen elkaar, dat is ideaal. Het is allemaal nog niet zover, maar het moge duidelijk zijn dat ik erg graag wil en mijn zinnen op een transfer heb gezet.''

Bezig met laden …