voetbalzone

Lens vertrekt ‘vandaag of morgen’: ‘Als het bevalt, kan het snel gaan’

Erik van Dam17 jun 2013, 16:09
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2013, 16:09
Advertentie

Jeremain Lens stapt maandag of dinsdag wellicht al op het vliegtuig naar Oekraïne voor een gesprek met Dynamo Kiev. De Oekraïense topclub heeft een akkoord met PSV over een transfersom van acht miljoen euro en wil nu graag Lens zelf nog overtuigen van de ambities die de club heeft in eigen land en Europa. Lens luistert graag naar wat de club hem te vertellen heeft.

/

De 25-jarige vleugelaanvaller maakte afgelopen seizoen vijftien goals in dertig competitieduels, zijn beste cijfers in zijn loopbaan. Hij wil zijn twee jaar doorlopende contract bij PSV graag inruilen voor een buitenlands avontuur en gaf al enkele malen aan dat de Engelse en Duitse competitie zijn voorkeur genieten. Ook Dynamo Kiev vindt hij echter een interessante kans.

Onder voorbehoud van een persoonlijk akkoord met de nummer drie van het voorbije Premier Liha-seizoen reist Lens af naar Kiev. “Het ziet er goed uit, maar ik ga er alleen heen als we een akkoord hebben. Als het me bevalt wat ik daar zie, dan kan het snel gaan. Ik sluit niet uit dat we het dan direct afronden”, geeft Lens aan in gesprek met Voetbal International.

Bezig met laden …