voetbalzone

'Leuk om genoemd te worden bij Real Madrid, maar het zijn maar geruchten'

Bart Kruyt22 jul 2015, 20:30
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2015, 20:30
Advertentie

Fábio Coentrao staat al geruime tijd op de nominatie om vervangen te worden bij Real Madrid en ook Rafael Benítez schijnt tot de conclusie te zijn gekomen dat er een nieuwe concurrent voor Marcelo moet komen. In de wandelgangen wordt de naam van Ricardo Rodríguez genoemd, maar de vleugelverdediger van VfL Wolfsburg is niet bezig met een transfer en blijft rustig.

voetbalzone

De 22-jarige Rodríguez speelt sinds januari 2012 voor Wolfsburg en is uitgegroeid tot een van de beste backs van de Bundesliga. Een paar maanden geleden verlengde hij nog zijn contract bij de werkgever van Bas Dost, tot de zomer van 2019, maar dat zou Real niet afschrikken. "Het is leuk om in verband gebracht te worden met Real, maar ik ben speler van Wolfsburg", reageert Rodríguez .

"Natuurlijk is het een interessant idee, maar het zijn maar geruchten", weet de Zwitsers international. "Ik houd me er nu niet mee bezig en denk alleen aan Wolfsburg." Rodríguez speelde tot dusver 101 competitiewedstrijden voor Wolfsburg, dat woensdagmiddag nog melding maakte van de komst van Francisco Rodríguez, het drie jaar jongere broertje van de linksback.

Bezig met laden …