voetbalzone

Levante krijgt klop bij middenmoter en draagt koppositie over aan Real

Thijs Post30 okt 2011, 16:53
Laatst bijgewerkt: 30 okt 2011, 16:53
Advertentie

Levante had zondagmiddag weer langs Real Madrid en Barcelona kunnen gaan in de strijd om de koppositie in de Primera División, maar dat lukte niet. De tweede club uit Valencia verloor met 2-0 van middenmoter Osasuna en een rode kaart voor Álvaro Cejudo kon daar niets meer aan veranderen.

/

Diezelfde Cejudo had het verrassend sterk presterende Levante zes minuten voor de onderbreking op een 1-0 achterstand gezet. De middenvelder haalde verdekt uit van een meter of twintig en vond de onderhoek van het vijandelijke doel. Blij als hij was trok hij zijn shirt van het lichaam, een actie die hem een gele kaart opleverde en dat kwam hem nog duur te staan.

Nog voor de thee, vlak na het doelpunt van Cejudo, zette Nino de tweede op het bord. De sterke spits profiteerde van een botsing tussen een teamgenoot en Gustavo Munúa, doelman van de bezoekers. Hij kon de bal in het lege doel prikken. Nadat Cejudo zijn tweede gele kaart had gekregen drong Levante nog even aan, maar tot doelpunten kwam het niet meer in het Reyno de Navarra.

Bezig met laden …