voetbalzone

Licht aan het einde van de tunnel voor Krul: ‘Komende weken minuten’

Thijs Post12 okt 2016, 07:30
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2016, 07:30
Advertentie

Tim Krul komt eraan, zo schrijft Voetbal International. Krul werd door Ajax naar Amsterdam gehaald om Jasper Cillessen op te volgen onder de lat, maar de sluitpost is nog altijd aan het herstellen van een zware knieblessure. Er is nu licht aan het einde van de tunnel.

/

Op 10 oktober 2015 ging het mis voor Krul, toen hij tijdens de interland tussen het Nederlands elftal en Kazachstan een zware blessure opliep. Aanvankelijk was begin oktober het doel van Krul, maar dat bleek te vroeg. “Krul hoopt in de komende weken dan eindelijk zijn eerste speelminuten bij Jong Ajax te gaan maken. Hij zal daarbij ook de tijd krijgen om weer in zijn ritme te komen”, aldus het weekblad.

Omdat André Onana geen slechte indruk maakt bij Ajax, krijgt Krul de tijd om het rustig aan te doen. Met name in de Europa League-wedstrijd tegen Standard Luik liet de van Barcelona overgenomen Onana zien potentieel te hebben.

Dolberg
Niet alleen over Krul heeft Ajax goed nieuws ontvangen, ook over spits Kasper Dolberg kunnen de Amsterdammers positief zijn. De spits haakte met rugklachten af bij Jong Denemarken, maar hij traint weer mee bij Ajax. Zijn blessure valt dus mee.

Bezig met laden …