voetbalzone

Lijdensweg Willems bijna voorbij: ‘Kans is er zeker dat hij erbij zit’

Thijs Post22 jan 2016, 13:25
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2016, 13:25
Advertentie

Jetro Willems speelde op 17 mei 2015 zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht van PSV. De onfortuinlijke linksachter is op de weg terug. Volgens trainer Phillip Cocu is het zelfs mogelijk dat de verdediger zondag, als PSV speelt tegen FC Twente, zijn rentree maakt.

voetbalzone

Willems maakte maandag al minuten bij Jong PSV en hij trainde daarna volledig mee met de eerste selectie. “Bij Jetro ging het gewoon goed. Ik weet nog niet of hij bij de selectie zit, maar die kans is er zeker. Morgen beslissen we wie erbij zitten”, aldus Cocu via de officiële kanalen van de club uit Eindhoven. Wie niet inzetbaar is tegen FC Twente is Maxime Lestienne. De aanvaller moest de laatste training verlaten; diens kuitblessure speelde weer op. PSV gaat komende week opnieuw onderzoek doen.

PSV gaat vol voor de landstitel en Cocu wil minder punten morsen tegen de ploegen uit de onderste regionen van de Eredivisie, al staat FC Twente in zijn ogen wel wat te laag. “Als iedereen fit is staat er gewoon een goede ploeg, dat hebben ze ook tegen Heracles laten zien”, meent Cocu.

Bezig met laden …