voetbalzone

Liverpool-aanvaller door operatie circa vijf maanden aan de kant

Thijs Post08 mei 2015, 09:04
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2015, 09:04
Advertentie

Daniel Sturridge kan definitief een streep zetten door de rest van het seizoen en hij gaat ook de start van komend seizoen missen. De aanvaller van Liverpool raakte op 22 maart geblesseerd aan zijn heup, speelde sindsdien nog twee wedstrijden, maar dinsdag is hij onder het mes gegaan in de Verenigde Staten. Het herstel gaat vijf maanden duren, zo meldt manager Brendan Rodgers via de officiële kanalen.

voetbalzone

Sturridge kan pas in september voorzichtig terugkeren op het veld. Het seizoen is dan al bezig: het voetbaljaar in de Premier League start op 8 augustus. De doktoren uit New York hebben zelfs laten weten dat Sturridge in wedstrijdverband pas weer medio oktober inzetbaar is.

Voor Sturridge komt er zo in ieder geval een einde aan een dramatisch seizoen. De spits miste dit seizoen 41 van de 58 officiële wedstrijden die Liverpool speelde. Een vervanger heeft de traditieclub al in huis, omdat het Belgische toptalent Divock Origi overkomt van Lille. Toch zal manager Rodgers nog een extra aanvaller willen hebben.

Bezig met laden …