voetbalzone

Liverpool-aanwinst ontkent werkweigering: ‘Dat heb ik nooit gezegd’

Peter Nusselder08 okt 2014, 08:50
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2014, 08:50
Advertentie

Het nieuwe seizoen is alweer enkele maanden onderweg, maar toch wil Adam Lallana nog iets ophelderen over zijn transfer van Southampton naar Liverpool van afgelopen zomer. De middenvelder zou een overgang hebben geforceerd, maar de Engels international maakt duidelijk dat dit niet klopt.

voetbalzone

“Ik heb niet gezegd dat ik nooit meer voor Southampton zou spelen”, vertelt de 26-jarige Lallana aan Sky Sports over de club van trainer Ronald Koeman. “Ik heb de clubleiding wel gevraagd of ze tot een overeenkomst konden komen toen ik hoorde dat Liverpool belangstelling had, het was inderdaad mijn wens om te vertrekken en naar Liverpool te gaan. Daar maak ik geen geheim van, ik ben ambitieus.”

Lallana speelde veertien jaar voor the Saints en was toe aan een nieuwe uitdaging. “Gezien mijn leeftijd, en omdat coach Mauricio Pochettino wegging, had ik gewoon het gevoel dat dit het juiste moment was om mezelf te testen. Het was een geweldige kans. Het is jammer dat sommige fans er niet blij van werden, maar ik snap het wel: ze houden van Southampton. Dat zal ik ook altijd doen.”

Bezig met laden …