voetbalzone

Liverpool baalt ondanks 5-0 zege: 'Zijn seizoen zit er waarschijnlijk op'

Bart Kruyt17 feb 2013, 17:50
Laatst bijgewerkt: 17 feb 2013, 17:50
Advertentie

Het zit Fabio Borini niet erg mee in zijn debuutseizoen bij Liverpool. De in de zomer van AS Roma overgekomen aanvaller miste dit seizoen al drie maanden wegens een gebroken voet en is zondag opnieuw in de lappenmand terechtgekomen. Borini kwam verkeerd neer in de thuiswedstrijd tegen Swansea City (5-0) en komt volgens Brendan Rodgers dit seizoen niet meer in actie.

/

Het ziet ernaar uit dat de schouder van Borini uit de kom is geschoten. "Dat is de eerste diagnose", zei Rodgers. "Het lijkt erop dat hij dit seizoen niet meer in actie zal kunnen komen. Fabio heeft deze blessure ook al eens gehad bij Chelsea, maar nu is het zijn andere schouder. Dit is dus gewoon erg ongelukkig, pure pech."

Voor de 21-jarige Borini wordt zijn eerste seizoen bij Liverpool er dus een om snel te vergeten. De aanvaller speelde pas negen competitiewedstrijden voor the Reds, die zondag op voorsprong kwamen dankzij een benutte penalty van Steven Gerrard. In de tweede helft liep Liverpool uit naar een ruime zege dankzij goals van Philippe Coutinho, José Enrique, Luis Suárez en Daniel Sturridge.

Bezig met laden …