voetbalzone

Liverpool bedankt captain Gerrard met erewedstrijd tegen Olympiacos

Bart Kruyt23 apr 2013, 21:35
Laatst bijgewerkt: 23 apr 2013, 21:35
Advertentie

Steven Gerrard speelt al sinds mensenheugenis in het eerste elftal van Liverpool en lijkt zijn loopbaan ook te gaan afsluiten op Anfield. The Reds hebben besloten om de aanvoerder te bedanken voor zijn jarenlange trouw aan de club, door een speciaal duel voor Gerrard te organiseren. Op zaterdag 3 augustus zal het Griekse Olympiacos de tegenstander zijn.

/

Liverpool maakt op de website van de club bekend dat de wedstrijd georganiseerd wordt om Gerrards 'glanzende Liverpool-loopbaan' te vieren en hem te bedanken voor zijn loyaliteit. Het geld dat zal worden ingezameld gaat Steven Gerrard Foundation (SGF), dat zich inzet voor kinderen met een handicap of andere jongelingen die hulp nodig hebben. Olympiacos zal het geld dat zij ontvangt voor de deelname doneren aan een goed doel in Griekenland.

Dat de wedstrijd voor Gerrard juist wordt gespeeld tegen Olympiacos, is niet toevallig. In 2005 dreigde Liverpool te worden uitgeschakeld in de groepsfase van de Champions League, totdat Gerrard een schitterend doelpunt maakte tegen de Grieken. Liverpool bekerde hierdoor verder en won vervolgens in Istanbul de finale van AC Milan.


Bezig met laden …