voetbalzone

Liverpool beklaagt zich: 'Dat was gewoon een duidelijke strafschop'

Bart Kruyt08 nov 2014, 15:27
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2014, 15:27
Advertentie

Liverpool leed zaterdag tegen Chelsea alweer zijn vijfde competitienederlaag van het seizoen, maar de ploeg van Brendan Rodgers kwam dicht bij een beter resultaat. Kort voor tijd maakte Gary Cahill hands bij een schot van Steven Gerrard, maar de bal ging niet op de stip. "Dat was gewoon een duidelijke strafschop", mopperde Liverpool-coach Brendan Rodgers na afloop van het duel.

voetbalzone

Cahill wierp zich voor het schot van Gerrard en raakte de bal daarbij met de hand. Dat gebeurde hem voor rust overigens ook al bij een schot van Raheem Sterling. "We hebben hard gewerkt, maar we hebben wel beslissingen die duidelijk waar te nemen waren nodig", baalde Rodgers. "Ik ben heel teleurgesteld, want dit was een duidelijke strafschop en we verdienden minstens een punt. Je hebt dat kleine beetje geluk nodig, maar dat hebben wij nu niet. Het is een zware week geweest."

José Mourinho is met Chelsea nog ongeslagen in dit seizoen. "Ik zat in de tweede helft, na het doelpunt van Diego Costa, eigenlijk heel relaxed op de bank", zei de coach. "Ik voelde niet de druk die je normaal voelt op Anfield, want mijn team is fantastisch. Ik ben heel blij met deze ploeg en met hoe we spelen, maar een team schrijft alleen geschiedenis als het prijzen wint. En op het moment hebben we nog geen enkele prijs."

Bezig met laden …