voetbalzone

Liverpool breekt contracten van duo open: ‘Ik ben in de wolken!’

Gijs Freriks21 mei 2015, 18:35
Laatst bijgewerkt: 21 mei 2015, 18:35
Advertentie

Raheem Sterling blijft waarschijnlijk niet bij Liverpool, maar Jordon Ibe en Jon Flanagan zijn voorlopig nog wel op Anfield te bewonderen. The Reds hebben de contracten van de aanvaller en verdediger verlengd, zo maken zij donderdagavond bekend.

voetbalzone

De negentienjarige Ibe kwam in januari 2012 over van Wycombe Wanderers en kwam in de tweede seizoenshelft van dit voetbaljaar tot dertien optredens in het eerste elftal. Hij heeft een nieuw vijfjarig contract getekend. “Liverpool is een geweldige club met een uitstekende filosofie. Ik ben even helemaal in de wolken, hier heb ik lang naar uitgekeken”, zegt de jeugdinternational, die eerder werd uitgeleend aan Birmingham City en Derby County.

“Ik ben blij dat de onderhandelingen zijn afgerond en nu wil ik mij focussen op de laatste wedstrijd en op volgend seizoen. Hopelijk kan ik het goed blijven doen bij de club”, aldus Ibe. Flanagan is een 22-jarige rechtsback die vanwege blessureleed dit seizoen seizoen nog geen minuut speelde. “Hij moet nog een paar maanden revalideren, maar ik weet zeker dat hij sterk terugkomt”, reageert manager Brendan Rodgers. Het aflopende contract van Flanagan is met één jaar verlengd.

Bezig met laden …