voetbalzone

'Liverpool denkt serieus na over 'shock return' van voormalig topschutter'

Bart Kruyt21 dec 2014, 07:30
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2014, 07:30
Advertentie

Het wil maar niet lopen bij Fernando Torres. De aanvaller ging in januari 2011 voor liefst zestig miljoen euro naar Chelsea, maar wist in het shirt van the Blues nooit te overtuigen. Sinds de zomer komt Torres uit voor AC Milan, maar ook daar is hij geen schim van de speler die hij ooit bij Liverpool was. De aanvaller heeft in tien competitiewedstrijden pas een keer gescoord.

voetbalzone

Milan huurt Torres voor twee jaar van Chelsea, maar er wordt gesuggereerd dat i Rossoneri in januari alweer afscheid willen nemen van de Spanjaard. Mocht dat gebeuren, dan maakt Torres na de jaarwisseling mogelijk een opvallende overstap. De Daily Mail heeft namelijk begrepen dat Liverpool er serieus over nadenkt om de dertigjarige spits terug te halen naar Anfield.

Liverpool heeft sinds het vertrek van Luis Suárez en het aanhoudende blessureleed van Daniel Sturridge problemen in de voorhoede en Brendan Rodgers heeft het alweer gehad met Mario Balotelli. De Italiaan zou verhuurd kunnen worden aan Napoli en Torres moet vervolgens zijn plek overnemen. De aanvaller maakte in het verleden 65 doelpunten in 102 Premier League-wedstrijden voor the Reds en Rodgers ziet het nog altijd in Torres zitten. Er wordt gesproken over een huurperiode, met een optie tot koop.

Bezig met laden …