voetbalzone

‘Liverpool-doelwit bedreigt ploeggenoten met paintbalgeweer’

Peter Nusselder17 apr 2012, 09:29
Laatst bijgewerkt: 17 apr 2012, 09:29
Advertentie

Teófilo Gutiérrez, aanvaller van het Argentijnse Racing Club, wordt al sinds enige tijd in verband gebracht met een overgang naar Liverpool of FC Porto. De kans dat de 26-jarige Colombiaan terugkeert naar Europa is groter geworden nu zijn werkgever hem weggestuurd lijkt te hebben.

Gutiérrez is op non-actief gesteld door de clubleiding, nadat hij zaterdag na het met 4-1 verloren duel met Independiente zijn ploeggenoten in de kleedkamer zou hebben bedreigd met een paintbalgeweer. Dit melden lokale media, die eerder al naar buiten brachten dat spelers van Racing Club het na afloop van de wedstrijd met elkaar aan de stok hadden gekregen.

Gutiérrez had zijn team nog wel op voorsprong gebracht, maar toen Racing Club in de tweede helft al met tien man op het veld stond beledigde de aanvaller de scheidsrechter, waarop ook hij voortijdig kon inrukken. De medespelers van de Colombiaan, die in het seizoen 2010/11 voor Trabzonspor speelde, waren daar niet van gediend en maakten naderhand hun onvrede kenbaar. Voorzitter Gaston Cogorno heeft al laten weten dat Gutiérrez niet meer voor zijn club zal spelen.

Bezig met laden …