Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool en drie andere PL-clubs hebben interesse in Lutsharel Geertruida

Laatste update:

Lutsharel Geertruida gaat naar alle waarschijnlijkheid Feyenoord deze zomer verlaten. De verdediger heeft wederom een uitstekend seizoen achter de rug en staat in de belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Het AD meldt dat er nog geen officieel bod is binnengekomen bij Feyenoord, maar dat er wel volop interesse is in de diensten van Geertruida vanuit clubs uit diverse Europese topcompetities.

Liverpool, Tottenham Hotspur, Newcastle United en West Ham United jagen allen op de handtekening van Geertruida. Ook wordt gemeld dat er clubs uit Frankrijk en Duitsland de verdediger volgen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Geertruida beschikt in De Kuip nog over een contract tot de zomer van 2025, waardoor zijn transferwaarde een stukje lager zal zijn dan vorige zomer, toen een transfer naar RB Leipzig op de slotdag van de transferperiode afketste.

Feyenoord wilde vorig jaar zomer volgens De Telegraaf rond de 33 miljoen euro ontvangen voor Geertruida, maar Leipzig wilde niet verder gaan dan 29 miljoen euro. “Dat Leipzig het daarop heeft laten klappen doet pijn bij de speler en daardoor zal Geertruida niet meer opnieuw met de Duitsers om de tafel gaan als de transfer van een andere verdediger alsnog mislukt”, schreef De Telegraaf destijds.

Momenteel bereidt Geertruida zich met het Nederlands elftal voor op het EK in Duitsland, waardoor een definitieve beslissing pas na het eindtoernooi zal vallen. Binnen Feyenoord gunt iedereen hem een mooie stap, zo werd al bekend.

In gesprekken met de nieuwe beoogde trainer Brian Priske is in elk geval duidelijk gemaakt dat als de Deen inderdaad de opvolger van Arne Slot wordt in Rotterdam, hij niet over Geertruida zal kunnen beschikken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat hij geschikt is als topspeler bij Liverpool en zie hem dan beter een tussenstap maken naar de andere genoemde clubs. Voor de breedte wel prima, maar wat we nu hebben is beter..

5 juni 2024 om 14:27

Kan opzich een optie zijn voor rechtsback, als Trent op het middenveld gaat spelen.

5 juni 2024 om 14:28

Daar hebben ze Conor Bradley ook al rondlopen die het heel goed deed. Dan zou ik mn geld ergens anders aan besteden

5 juni 2024 om 15:50

Denk juist dat zowel Geertruida alsook Hancko voor Liverpool prima opties zijn. Kunnen zowel centraal als back en daar zit Liverpool beiden niet breed in. Zijn gewoon 2 niet al te dure krachten waarmee je 4 posities dubbel bezet. Ze staan dan wel wissel en de vraag is of dat goed is voor hun ontwikkeling. Desondanks zijn ze goed genoeg om te spelen bij blessures of bij roulatie rondom CL wedstrijden. Minuten maken zit er dus zeker wel in en wellicht is dat zo gek nog niet om te wennen aan het niveau.

Liverpool heeft dan ook meer ruimte om te investeren in de rest vd selectie. Gravenberch zal een plekje doorschuiven nu Thiago vertrekt en daarmee is het middenveld met Mac Allister, Szoboslai, Endo, Elliott en Jones aardig bezet, al kunnen ze daar nog best een extra optie gebruiken. Voorin ontbreekt het vooral aan een spits die beter is dan Nunez, de flanken zijn aardig bezet.

5 juni 2024 om 14:30

Maar goed, is pas 23 en er zit voldoende rek in. Als back-up voor zowel centraal achterin als op rechtsback, met genoeg uitzicht op speelminuten, vind ik het een logische transfer.

5 juni 2024 om 14:34

Centraal heeft Liverpool toch al de nodige opties niet?

5 juni 2024 om 14:56

Van dijk, Quansah en Konate. Matip is vertrokken.

5 juni 2024 om 14:57

Van Dijk, Gomez en Konaté voornamelijk toch? Matip gaat weg namelijk. Daarnaast is Geertruida wel Multi inzetbaar. Ik zie hem de strijd wel aangaan met Gomez en Konaté. Verder hebben ze genoeg wedstrijden om te rouleren.

5 juni 2024 om 15:01

Hoewel Klopp Gomez vooral als back gebruikte op het einde is zijn beste positie toch vooral de cv vind ik.

5 juni 2024 om 14:51

Leipzig zal een perfecte tussenstap zijn.

5 juni 2024 om 21:07

Tja en dan word er vermeld dat hij niet meer met de duitsers om de tafel gaat omdat hun de deal hebben laten klappen door niet nog 4 mil te betalen 29 geboden 33 gevraagd, volgens mij is feyenoord daar even debet aan dat die transfer dan niet door ging

6 juni 2024 om 15:32

Was toch op het laatste moment iets waarbij Leipzig de afspraken niet nakwam? Volgens mij viel Feyenoord niet veel te verwijten in die kwestie.

5 juni 2024 om 15:06

We hebben ook geen linksbenige centrale verdediger dus verwacht eigenlijk dat de voorkeur daar naar uitgaat. Alhoewel de veelzijdigheid van Geertruida wel een pluspunt is. Een beetje in hetzelfde straatje als Joe Gomez. Als die zou vertrekken zou Geertruida een logische vervanger zijn.

5 juni 2024 om 15:09

Eens, maar Geertruida vind ik niet minder dan Gomez en Matip bijvoorbeeld. Maar dit zijn op West Ham na toch mooiere clubs voor hem dan Leipzig.

5 juni 2024 om 16:15

Bij Leipzig speel je CL, bij Neecastle niks en Spurs ook slechts Europa League. Kansen op prijzen bij Leipzig zijn ook een stuk groter.

5 juni 2024 om 17:00

Ik gun Luts de allermooist mogelijke transfer....qua club is dat imo absoluut Liverpool.
Persoonlijk vind ik hem op RB eigenlijk wel het beste.....en denk idd niet dat hij TAA er uit gaat spelen.

Wat dat betreft zou ik Newcastle ook een geweldige stap vinden voor hem. Trippier is al een dagje ouder en is een club die wel tegen de top aan schuurt de laatste jaren.als hij zich daar bewijst zullen de topclubs alsnog voor hem komen.

Daarbij denk ik ook beter voor Slot om geen spelers van Feyenoord mee te nemen....dan heb je toch direct een beetje de schijn tegen. Presteren ze niet zoals gewenst, sta je direct met 2-0 achter.

Zou persoonlijk voor Newcastle of Spurs gaan, garantie aan speeltijd denk ik en kan zeker nog een stap omhoog als het goed uitpakt. Ben benieuwd!

5 juni 2024 om 14:34

Bij Spurs loopt Porro die het heel goed doet. Bij Newcastle staat Trippier die ook geen koekenbakker is. Denk dat de kans op speeltijd bij West Ham het grootste is, en dat lijkt me ook een mooie tussenstap. Je ziet dat Kudus zich daar ook prima ontwikkelt.

5 juni 2024 om 14:42

Van Nederlandse topclubs naar clubs van het kaliber west ham pakt vaak het beste uit. Spelers die direct naar de absolute top gaan slagen vaak toch niet.

5 juni 2024 om 14:58

Jij denkt dat Geertruida de voorkeur boven Porro of Romero krijgt? Spurs is allerminst een garantie op speeltijd voor Geertruida, eerder een garantie op het warmhouden van de bank. Zal vast genoeg speeltijd krijgen, maar in de potjes waar het er echt om gaat zullen die andere twee gewoon de voorkeur krijgen.

5 juni 2024 om 15:49

Welke garantie bij Spurs heeft hij dan? In mijn ogen is de enige garantie dan dat hij gaat banken.

25 miljoen zou een prima prijs zijn. Met een doorverkoop percentage.

5 juni 2024 om 15:12

Ik denk dat Feyenoord de handjes dicht mag knijpen als er een club komt die 25 miljoen euro + doorverkoop percentage wil betalen. Als ze hadden willen cashen hadden ze dat afgelopen jaar moeten doen.

5 juni 2024 om 16:06

Je kiest voor voetbal en een prolongatie van je titel. Die keuze vind ik niet onlogisch. Uiteindelijk pak je CL voetbal en is die missie min of meer geslaagd. Dat mag iets kosten.

Arne maak nou niet dezelfde fout als voorgaande managers door spelers mee te nemen van je oude club. Hoog afbreukrisico wanneer de speler niet presteert

5 juni 2024 om 14:32

Arne bepaalt helemaal niet wie er wel of niet gehaald wordt. Liverpool heeft tegenwoordig een rolverdeling waarbij Slot alleen coach is. Tuurlijk, hij mag z'n mening geven over eventuele aankopen, maar het is niet meer zoals vroeger dat de manager bepaalt.

5 juni 2024 om 17:21

Jij denkt dat als Geertruida komt en faalt de Engelse pers dit niet aan Slot zal linken?

In dat geval heb ik speciaal voor jou nog een luchtkasteel in de aanbieding voor maar een paar ton.

5 juni 2024 om 17:28

Maar het ging toch helemaal niet over de rol van de media bij eventueel falen? Daar heeft zowel Jacco89 als FrisianReds het niet over, dat haal je er zelf bij. FrisianReds maakt gewoon een goed punt. Jacco89 zegt dat Slot niet zelf spelers moet halen, FrisianReds zegt dat dat ook niet gebeurt, want hij doet helemaal niet mee betreffende het transferbeleid.

5 juni 2024 om 17:43

Probeer het nog eens.

5 juni 2024 om 18:42

Behalve dat een trainer gewoon een wensenlijstje kan indienen.....

6 juni 2024 om 00:56

Als de Engelse pers heeft opgelet, zullen ze weten dat Slot niet verantwoordelijk voor transfers is:

The 45-year-old won’t be responsible for transfers, with new sporting director Richard Hughes no doubt aided by the returning Michael Edwards, taking charge there.

5 juni 2024 om 17:18

Al besproken

Hoop niet dat Slot dit doet. Zijn al veel Nederlanders in het team en ik vind hem niet eens beter dan een Quansah. Hoop ook niet dat hij in Oranje basisklant zal zijn komend EK.

5 juni 2024 om 14:31

Veel Nederlanders? Ze hebben toch alleen van Dijk en Gravenberch? Of ben ik iemand vergeten?

Die van den Berg is volgens mij al 2/3 seizoenen continue uitgeleend, dus die reken ik niet mee.

5 juni 2024 om 14:32

Gakpo

Nou, bieden maar jongens. Jullie hebben toch allemaal geld zat.Ik zou Liverpool niet doen, die stap is gigantisch en dan heb je gelijk de schijn dat Slot hem haalt (al doet Slot niet de transfers). Newcastle is wel mooi, al spelen die geen CL geloof ik.

5 juni 2024 om 14:51

Denk dat hij het beste naar Westham kaan gaan, Spurs en Newcastle hebben met Porro en Trippier al prima spelers en denk niet dat hij die eruit speelt. Bij Westham is de kans op een basisplaats toch wat groter.

5 juni 2024 om 15:53

Geertruida kan toch ook prima centraal? Kan me zo even niet voor de geest halen wie Newcastle daar momenteel heeft staan, maar met die golf aan blessures afgelopen seizoen in de defensie zou ik het best begrijpen als ze daar een extra verdediger aan willen trekken. Tripper speelt hij er inderdaad niet uit.

Als deze clubs echt allemaal een bod doen, dan gaat Luts natuurlijk naar Liverpool. Die zou heel graag weer voor Slot willen spelen ondanks de concurrentie.

Ik ben benieuwd wat Feyenoord nog kan vangen voor een 1 jarig contract. Ik denk zelf toch wel aan 25 miljoen.

Zou het tof vinden als hij naar LFC zou gaan. Ik twijfel of dat z’n niveau al is (wat kan worden want zit nog voldoende rek in). Z’n snelheid, doordekken, werklust en voetballend vermogen zeker van toevoeging zijn bij het pressie spel van Liverpool en het inschuiven. Niveau is alleen wel wat anders dan de eredivisie. In hoeverre krijgt een speler daar de tijd voor?! Met Kanote en Trent op z’n posities ook nog! Zou eerst een tussenstapje doen zoals een Newcastle of WHU en dan de stap naar de top.

5 juni 2024 om 14:34

Ik heb er eerlijk gezegd alle vertrouwen in dat Luts het niveau in de absolute top aankan. Zo rustig en betrouwbaar. Altijd aanspreekbaar in de opbouw, weet de juiste oplossingen te vinden en is ook nog snel + sterk

5 juni 2024 om 14:42

Beschikt in ieder geval over een goede mentaliteit en is geen opgever! Maar goed heb potjes gezien dit jaar waarbij ik wel had, dit kan niet op top niveau. Alleen dat kan ook met de eredivisie te maken hebben en niet worden “uitgedaagd” waarbij een PL dat zo’n beetje elke wedstrijd wel heeft.

Tsja dat dit ging gebeuren was al 100% zeker haha.
Geertruida kun je in mijn ogen ook echt moeiteloos bij ieder team neerzetten!

35 miljoen DtK, je kunt het!

5 juni 2024 om 14:31

Moeiteloos in ieder team/ Overdrijven is ook een vak. Is een uitstekende verdediger die vooral heel multifunctioneel is, maar loopt echt niet overal zo de basis in.

5 juni 2024 om 14:35

Dat hij niet overal zo de basis inloopt betekent niet meteen dat je hem niet moeiteloos in elk team kunt neerzetten. Ik denk dat Mikey wel gelijk heeft eigenlijk

5 juni 2024 om 14:35

Fysiek heeft ie alles, alleen is ie soms iets overmoedig of verliest ie zijn concentratie. Ik denk dat een stap naar de subtop goed voor em zou zijn.

Newcastle is echt een mooie club voor hem. Ik vind ze indrukwekkender dan Tottenham. Je ziet echt een geweldig beleid bij Newcastle. Hij gaat de concurrentiestrijd met TAA nooit winnen. Die jongen is top 3 beste back van de wereld

Het is voor Geertruida een lastigere keuze geworden ten opzichte van vorige zomer. Leipzig was/is een hele mooie vervolgstap voor Lutsharel. Voldoende uitzicht op een basisplek, doorontwikkeling en spelen op een hoog nviveau. Daarnaast blijkt Leipzig voor meerdere spelers een tussenstap waar je relatief eenvoudig weg kan na 2-3 goede jaren.

De vraag is of hij bij Liverpool veel gaat spelen. Die kans is niet zo groot als bij andere clubs met de aanwezigheid van Konate, Quansah, Trent en Bradley. Bij Spurs zou hij wellicht meer uitzicht hebben op speeltijd. Echter zit je daar natuurlijk erg lang vast als speler.

Wellicht is het voor Geertruida beter om nog even te wachten op de perfecte club. Ik denk dat hij bij United, Spurs, Leipzig, Dortmund en AC Milan een basisplek kan afdwingen én op hoog niveau gaat spelen.

Ik zou zelf naar geen van deze gaan, maar naar de Bundesliga. Die stap naar Liverpool is heel groot, en acht ik daarom onverstandig. Bij Spurs wordt je backup, centraal staan daar Romero (aanvoerder) en van de Ven (speler van het jaar), en dat lijkt mij niet goed voor zijn carrière. Newcastle en West Ham zouden in theorie prima tussenstops vormen, maar heb het gevoel dat Geertruida beter past in de Bundesliga. In Engeland duikt de media echt op je, en met zijn verleden kan je denk ik beter in iets rustiger vaarwater beginnen. Naar Leipzig of Dortmund zie ik hem wel gaan. Je komt dan in goed georganiseerde clubs terecht, waarbij je niet zoals in Engeland elke wedstrijd 100% moet vechten om te winnen. Dat is namelijk wel het grootste verschil tussen spelen bij een topclub in de eredivisie en in de premier league, naast de kwaliteit en snelheid van het spel.

Zou een goede aankoop zijn voor spurs als royal weg gaat. Dan heb je de rechtsback positie gelijk goed bezet en een extra optie voor centraal achterin. Ik weet alleen niet of ik het zou doen als geertruida zijnde, aangezien je wss wel veel op de bank gaat zitten.

Leuke verdediger, maar niet beter dan wat er rondloopt bij die clubs. Ga eerst maar eens lekker subtop. Net zoveel verdienen, meer speelkans.

Ik zou eerder newcastle of westham kiezen als ik hem was als tussenstap. Van de eredivisie naar de top van de PL is gewoon een te grote stap.

De Ligt, De Jong, vroeger Kuyt, gewoon geslaagd vanuit Nederlandse top in grote topclub.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren