voetbalzone

'Liverpool gaat 'berg televisiegeld' gebruiken om Barcelona te verslaan'

Daniel Cabot Kerkdijk09 okt 2016, 07:48
Laatst bijgewerkt: 09 okt 2016, 07:48
Advertentie

Liverpool wil Philippe Coutinho begin volgend jaar een nieuwe contractuele overeenkomst bieden. Britse media schrijven dat de Premier League-club 'een berg televisiegeld' gaat gebruiken om de middenvelder langer aan zich te binden. De 24-jarige Braziliaan ondertekende anderhalf jaar geleden nog een nieuwe verbintenis.

/

Coutinho is in de afgelopen weken tot een van de smaakmakers van de Premier League uitgegroeid en dat is in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Paris Saint-Germain en vooral Barcelona hebben interesse in de Braziliaans international. Liverpool wil Coutinho absoluut niet kwijt en heeft in financieel opzicht ook geen enkele reden om de spelmaker van de hand te doen.

Manager Jürgen Klopp heeft zich tot medio 2022 aan Liverpool verbonden en wil dat de belangrijkste spelers zijn voorbeeld volgen. Ook Adam Lallana, Coutinho’s partner in crime, kan een nieuw contractvoorstel tegemoet zien. Het contract van de dit seizoen opgebloeide Engels international loopt nog twee seizoenen door. Dejan Lovren, die ook tot medio 2018 vastligt, komt eveneens in aanmerking voor een nieuwe verbintenis.

Bezig met laden …