voetbalzone

Liverpool geeft hoop niet op: 'Ik weet niet of de deal al is afgerond'

Bart Kruyt24 jan 2014, 10:56
Laatst bijgewerkt: 24 jan 2014, 10:56
Advertentie

Chelsea maakte vrijdag op de website van de club bekend dat het een akkoord heeft bereikt met FC Basel over een transfersom voor Mohamed Salah, maar de Londenaren hebben de aanvaller nog niet binnen. Salah moet het zelf nog eens zien te worden met Chelsea en Brendan Rodgers blijft daarom hopen: de coach van Liverpool ziet Salah nog altijd graag naar Anfield komen.

voetbalzone

Liverpool zit al wekenlang achter de Egyptisch international aan, maar lijkt te worden afgetroefd door Chelsea. The Blues willen Salah halen als opvolger voor Juan Mata, die naar Manchester United vertrekt. "Maar ik weet niet of de deal nu al definitief is afgerond of niet", zei Rodgers vrijdagochtend. "Hij is een erg goede speler. We volgen hem al maanden, scouts hebben hem vaak bekeken en ik ben zelf ook een keer naar een wedstrijd van hem geweest."

"Ik weet dat zijn zaakwaarnemer met Chelsea heeft gesproken, maar als er geen akkoord wordt bereikt, dan wordt er geen akkoord bereikt", vervolgde Rodgers. "Ik weet dat de clubleiding druk bezig is met de komst van nieuwe spelers. De winterse transfermarkt is echter lastig, het is moeilijk om spelers binnen te halen die je elftal ook echt sterker maken."

Bezig met laden …