voetbalzone

Liverpool-goalie sluit Spanje uit: 'Alle grote clubs zijn daar voorzien'

Matthijs van Laar25 jul 2014, 15:52
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2014, 15:52
Advertentie
voetbalzone

José Reina weet nog altijd niet waar hij komend seizoen actief is. De doelman werd vorig seizoen door Liverpool verhuurd aan Napoli, maar meldde zich onlangs weer in de Engelse havenstad. De Spanjaard reisde zelfs mee naar de Verenigde Staten, waar the Reds een trainingskamp hebben belegd ter voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar. Een serieuze kans lijkt hij echter niet te krijgen.

Het ligt dan ook voor de hand dat Reina de club nog voor september weer verlaat, maar vrijdag gaf hij te kennen waar zijn voorkeuren liggen. "Ik ben hier om te blijven. Ik heb nog niet gesproken met Brendan Rodgers. Het enige waar ik nu aan denk is zo snel mogelijk fit te worden." Een terugkeer naar Spanje, zijn uiteindelijke wens, lijkt in ieder geval niet aan de orde. "Alle grote Spaanse clubs zijn voorzien, dus dat wordt lastig."

Napoli zou interesse hebben om de 31-jarige sluitpost definitief over te nemen, maar de Italianen hikken aan tegen Liverpools vraagprijs van ruim vier miljoen euro. Een langer verblijf op Anfield is op dit moment dan ook de meest voor de hand liggende optie; een rentree in Spanje kan altijd nog. "Het is logisch dat je terugkeert naar de plek waar je vandaan komt, dus we wachten af", besluit Reina.

Bezig met laden …