voetbalzone

Liverpool handelt snel en houdt Spaans talent jarenlang binnenboord

Erik van Dam19 okt 2012, 17:41
Laatst bijgewerkt: 19 okt 2012, 17:41
Advertentie

Liverpool maakt vrijdag melding van een langer contract voor Jesús Fernández Sáez, voetbalnaam Suso. De achttienjarige middenvelder debuteerde nog geen maand geleden in het eerste elftal, met een basisplaats in de Europa League tegen Young Boys. Nadien mocht hij nog meedoen aan drie competitiewedstrijden een Capitol One Cup-duel en inmiddels is de club overtuigd.

/

Suso lag aanvankelijk slechts tot het einde van het seizoen vast, maar heeft indruk gemaakt op zijn trainer en de directeuren. Liverpool bood de Spanjaard dan ook een nieuw contract aan en dat heeft Suso nu ondertekend. Hoe lang het nieuwe contract loopt, maken the Reds niet wereldkundig. Wel wordt van beide kanten dankbaarheid uitgesproken.

“Ik ben hier erg blij mee”, merkt Suso tevreden op. “Liverpool is één van ’s werelds grootste clubs en dit is de ideale plek voor mij. Ik ben blij dat Brendan vertrouwen in mij heeft getoond. Ik twijfelde geen moment over het tekenen van een nieuwe verbintenis en ben blij dat ik het ook echt gedaan heb.” Trainer Rodgers zegt ook blij te zijn. “Op zijn achttiende laat Suso uitmuntende technische kwaliteiten zien, en veel temperament.”

Bezig met laden …