voetbalzone

Liverpool heeft krabbel binnen: 'Dit is de droom van elke achttienjarige'

Daniel Cabot Kerkdijk21 dec 2012, 14:20
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2012, 14:20
Advertentie

Raheem Sterling heeft vrijdag een einde gemaakt aan de geruchtenstroom rond zijn persoon. De achttienjarige aanvaller heeft een nieuwe verbintenis met Liverpool ondertekend. De veelbelovende Engels international werd de afgelopen weken met tal van Premier League-clubs in verband gebracht, maar heeft ervoor gekozen om de komende seizoenen het tenue van Liverpool te blijven dragen.

/

"Dit is de droom van elke achttienjarige", reageert Sterling vrijdag via de officiële kanalen van the Reds. "Ik ben heel erg dankbaar voor het feit dat ik voor zo'n geweldige club als Liverpool mag spelen." Sterling maakte in februari 2010 de overstap van Queens Park Rangers naar Liverpool en debuteerde in maart 2012 in de hoofdmacht van Liverpool. Daarna ging het snel met Sterling.

Sterling maakte dit seizoen al in 25 officiële duels zijn opwachting en werd afgelopen maand zelfs de jongste Engels international in dienst van Liverpool. Hij deed mee in de oefeninterland tussen Zweden en Engeland (4-2). Luis Suarez, Daniel Agger, Martin Skrtel, Jonjo Shelvey en Suso tekenden eerder dit jaar een nieuw contract. Sterling gaat naar verluidt liefst 40.000 euro per week verdienen. Saillant: hij stond tot vandaag voor een weeksalaris van 2.500 euro op de loonlijst.

Bezig met laden …