voetbalzone

Liverpool-huurling Ince junior zet defensie Bournemouth voor schut

Erik van Dam15 dec 2010, 20:25
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2010, 20:25
Advertentie

Liverpool zal met genoegen de beelden hebben bekeken van Notts County – Bournemouth. The Reds verhuren de jonge Thomas Ince (18) tijdelijk aan eerstgenoemde club en dinsdagavond liet hij zijn over flink wat talent te beschikken. In de derde ronde-wedstrijd van de FA Cup draaide Ince zijn directe tegenstander helemaal dol, alvorens met wat geluk te scoren.

/

Thomas, de zoon van oud-profvoetballer Paul Ince, geldt als een groot talent bij de jeugd van Liverpool. Gezien de concurrentie voor een plek in de eerste selectie liet hij zich verhuren aan Notts; daar doet hij het prima. Dinsdag begon hij in de basis aan het FA Cup-duel met Bournemouth en op slag van rust stond hij aan de basis van Notts' derde en laatste doelpunt van de avond.

De aanvallende middenvelder kwam aan de linkerkant van het veld aan de bal, dribbelde op de ervaren Stephen Purches (met nummer 21) af en draaide hem dusdanig dol, dat Purches er maar bij ging liggen. Ince loste daarna een schot dat het midden houdt tussen een voorzet en een directe poging op doel, maar wat het ook was: via het been van Warren Cummings ging de bal erin.

Bekijk hier de fraaie actie van Thomas Ince:

Bezig met laden …