voetbalzone

Liverpool-icoon steekt loftrompet: 'Zo zou het eigenlijk altijd moeten zijn'

Matthijs van Laar07 sep 2014, 15:39
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2014, 15:39
Advertentie

Het vertrek van Luis Suárez is een zware aderlating, maar of Liverpool er echt veel zwakker op is geworden, moet nog blijken. The Reds waren bijzonder actief op de transfermarkt en trokken liefst acht directe versterkingen aan. Clubicoon Robbie Fowler is dan ook dolenthousiast. "Alle credits voor het management, er zijn uitstekende zaken gedaan", zegt hij op de website van de club.

voetbalzone

De oud-aanvaller is vooral te spreken over de toegenomen onderlinge concurrentie. Dat zal het elftal uiteindelijk ten goede komen, verwacht hij. "Iedereen moet vechten voor zijn plaats. Niemand weet zich verzekerd van speeltijd en zo zou het eigenlijk altijd moeten zijn. Natuurlijk weten we allemaal hoe de beste formatie eruitziet, maar er zijn veel spelers die kunnen worden ingebracht. Ook zij zijn hongerig."

Met nieuwe jongens als Adam Lallana, Mario Balotelli, Emre Can, Alberto Moreno en Dejan Lovren, beschikt Liverpool volgens Fowler over de beste groep in jaren. "Het team is geweldig en je weet nu dat je blessures en schorsingen eenvoudig kunt opvangen. Dat is het resultaat van een erg goede zomer op de transfermarkt", besluit de 39-jarige Fowler, die in 236 wedstrijden 120 doelpunten maakte voor de club.

Bezig met laden …