voetbalzone

Liverpool in gesprek met Chelsea over mogelijke opvolger Carroll

Bart Kruyt31 aug 2012, 10:30
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2012, 10:30
Advertentie

Liverpool besloot donderdag om de duurste Engelse speler ooit, Andy Carroll, voor een jaar te verhuren aan West Ham United. Op de laatste dag van de transfermarkt hoopt Brendan Rodgers nog een vervanger aan te trekken voor de spits en Daniel Sturridge is de belangrijkste kandidaat. Liverpool en Chelsea zijn sinds donderdagavond in gesprek over de Engels international.

/

Liverpool hoopt de 22-jarige Sturridge voor een jaar te kunnen huren en volgens de BBC is Chelsea bereid om mee te werken, maar alleen als de Champions League-winnaar erin slaagt om André Schürrle over te nemen van Bayer Leverkusen. De Duitsers wezen deze zomer al een paar aanbiedingen van Chelsea af, maar the Blues geven niet op en willen Schürrle deze vrijdag alsnog binnenhalen.

Mocht de Duits international naar Londen komen, dan mag Sturridge van Chelsea naar Liverpool. The Reds trokken donderdag al een andere spits aan, Samed Yismal, maar de achttienjarige Duitser begint bij de beloften. Rodgers hoopt overigens ook dat Charlie Adam de club vandaag nog verlaat: de middenvelder, die vorig jaar werd overgenomen van Blackpool, wordt momenteel medisch gekeurd bij Stoke City.

Bezig met laden …