Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool in gesprek met Newcastle United om Premier League-smaakmaker Anthony Gordon te kopen

Laatste update:

Liverpool is nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van Anthony Gordon, zo bevestigt Fabrizio Romano na eerdere berichtgeving van verschillende Engelse media. The Reds hebben al gesprekken gevoerd met Newcastle over de Engels international, die momenteel actief is op het EK.

Een akkoord is momenteel nog ver weg. Romano weet dat de clubs ondanks de gesprekken die de afgelopen twee dagen hebben plaatsgevonden nog niet op één lijn zitten betreffende de waarde en afkoopsom voor Gordon, die nog tot medio medio 2026 vastligt op St. James' Park.

Momenteel ziet het ernaar uit dat de transfer alleen kans op slagen heeft als Newcastle zijn vraagprijs verlaagt. Volgens de BBC heeft Newcastle wel een concreet voorstel op tafel gelegd, waarbij Jarell Quansah onderdeel van de deal zou moeten uitmaken om de prijs voor Gordon wat te drukken. Liverpool ziet het echter niet zitten om zijn verdediger te laten gaan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Zodoende lijkt Liverpool te moeten wachten tot Newcastle zijn vraagprijs verlaagt, of tot de club van manager Arne Slot besluit het bod van nu nog onbekende hoogte te verhogen. Van een aanstaande deal lijkt geen sprake, daar de transfermarkt nog ruim twee maanden geopend is.

Echter lijkt er wel ruimte te zijn voor een opening, gezien het voorstel van Newcastle om Gordon in een andere constructie toch van de hand te doen. De club kan het geld goed gebruiken om te voldoen aan de Financial Fair Play-regels, maar the Magpies zien liever Yankuba Minteh vertrekken om de nodige centjes in de la te krijgen.

Gordon, die op alle posities in de aanval uit de voeten kan maar vooral als linksbuiten bekendstaat, kan ook op interesse van Paris Saint-Germain rekenen. De Parijzenaren zijn op zoek naar nieuwe aanvallende impulsen na het vertrek van sterspeler Kylian Mbappé naar Real Madrid.

Slot heeft met Mohamed Salah, Cody Gakpo, Diogo Jota, Darwin Núñez en Luis Diaz al de nodige aanvallende opties in huis. De twee laatstgenoemden schitteren momenteel op de Copa América, terwijl Gakpo mag worden gezien als één van de grootste lichtpuntjes bij het Nederlands elftal op het EK.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou extreem slecht nieuws zijn voor Gakpo natuurlijk. Hij heeft al zeer behoorlijke concurrentie op links en deze jongen is ook een serieuze kandidaat. Dan zal Gakpo zich op een andere positie moeten richten, ben ik bang.

29 juni 2024 om 18:45
0

Dit zou juist uitstekend nieuws zijn zodat Gakpo kan vertrekken. Gakpo is veruit de minste van alle aanvallers bij Liverpool en voegt voetballend weinig tot niets toe. Gakpo heeft het leuk gedaan bij PSV maar had absoluut niet voor Liverpool moeten kiezen maar juist voor Southampton, Leeds die voor hem in de running waren.

29 juni 2024 om 18:50
0

Ja had hij zeker moeten doen om vervolgens in de Championship te spelen. Top advies.

29 juni 2024 om 19:01
0

Het vreemde aan alles is dat Gakpo op elke positie in de aanval werd gezet, behalve links. Zelfs toen Diaz er een tijdje uit lag. Ik denk dat Slot toch wel door zal hebben dat Gakpo op links beter rendeert?

29 juni 2024 om 19:44
0

Gordon kan zowel op links als op rechts. Heeft ook regelmatig in de punt gespeeld. Dus prima naar mijn mening. Al helemaal als Diaz voor een groot bedrag verkocht wordt. Al zie ik dat niet snel gebeuren

29 juni 2024 om 20:04
0

@ManUtd36 Gapko heeft in totaal 13 keer op links gestaan, dus dat behalve is niet helemaal waar. Maar ik snap je punt verder wel. Voor de rest praten we over een speler die overduidelijk is gehaald voor roulatie/stand in, dan heb je de posities dus niet voor het uitkiezen natuurlijk. Hopen dat Barça zo gek is om vol voor Nunez te gaan, dan kijken of Gordon goed rendeert als afmaker, en op links afwisselend Gakpo/Diaz. Alhoewel Diaz z'n rendement eigenlijk wel een zorgenkindje begint te worden, en bij Gapko ik mezelf altijd de volgende vraag stel: zou hij basis* staan bij de absolute wereldtop zoals Real Madrid/Arsenal/City/Bayern? Antwoord lijkt me duidelijk, maar dat zijn dus wel onze directe concurrenten. Als we serieus mee willen doen voor de titel èn de UCL dan zal Edwards dus nog vaak achter zijn laptop moeten zitten. (*de huidige spelers op linksvoor niet meegerekend)

30 juni 2024 om 00:42
0

Gakpo heeft een uitstekend schot ( op zijn tijd ) als hij naar binnen trekt en schiet. Maar dat is ook het enige...verder kan ie niks

Kwam vorig jaar naar Newcastle voor 50 mil, dus enorme moeilijke deal voor Liverpool. Moeten ze weer met 100 mil smijten, kan je net zo goed Kvara halen. Genoeg opties die bijna net zo duur zullen zijn , maar toch makkelijker weg te halen zijn omdat ze een kortere contract hebben

29 juni 2024 om 18:33
0

Het voordeel is.. Dat van wat ik begrepen heb Newcastle zo snel mogelijk spelers van de hand moeten doen om niet in aanmerking te komen voor puntenreductie. Ondanks zijn verleden bij Everton zou ik een transfer van Gordon zeker toejuichen. Engels, jong, snel, technisch prima en multifunctioneel inzetbaar.

29 juni 2024 om 19:16
0

Zou top aankoop zijn. Engels, multifunctioneel en een gifkikkertje. Zeker als Diaz misschien vertrekt, heel goede vervanging

29 juni 2024 om 19:24
0

In een interview gaf hij laatst ook aan dat Gerrard zijn idool was. Daarmee kunnen we zijn periode bij Everton wel vergeven.

29 juni 2024 om 21:00
0

Kvara gaat al naar psg.

Ben zeer gecharmeerd van hem, gezien de FFP-situatie van Newcastle moeten zij ook verkopen dus ik denk dat je met rond de 60 mil wel goed zit. Hopelijk lukt het en kunnen we op termijn ook Salah vervangen.

29 juni 2024 om 18:57
0

60 miljoen? Daar zal Newcastle wss nieteens aan de onderhandelingen beginnen, gezien ze hem zelfs voor 50 gekocht hebben..

29 juni 2024 om 19:18
0

Newcastle moet verkopen, rond de 70 zal het de max liggen. Veel meer ook niet geven.

30 juni 2024 om 09:36
0

Mehh, zijn cijfers zijn niet verkeerd maar ik vind deze jongen totaal geen uitstraling hebben. Ik twijfel enorm of die het goed zou doen, leuk voor de breedte. Ik zie meer potentie in Nico Williams of kvara die ook genoemd wordt.

Een Evertonian in hart en nieren naar Liverpool? Vind dit niet de meest voor de hand liggende transfer en verwacht het eerlijk gezegd dan ook niet gebeuren.

29 juni 2024 om 20:29
0

Een Evertoniam in hart en nieren heeft niet Steven Gerrard als idool

Een goede voetballer! Die zowel links als rechts uit de voeten kan. Alleen pakt hij ook veel kaarten dit seizoen. Hij heeft afgelopen seizoen goed gedaan maar daarvoor vond ik hem niet heel bijzonder. Snapte ook niet waarom Newcastle 45mil voor hem betaalde.

Deze jongen komt van Everton toch? Dan zou dit best een pikante transfer zijn

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren