voetbalzone

'Liverpool klopt bij vertrek Sterling aan bij bankzitter van Barcelona'

Bart Kruyt07 apr 2015, 18:30
Laatst bijgewerkt: 07 apr 2015, 18:30
Advertentie

De contractonderhandelingen tussen Liverpool en Raheem Sterling verlopen uiterst moeizaam en de aanvaller heeft aangegeven dat hij pas aan het einde van het seizoen weer over zijn toekomst wil praten. Brendan Rodgers lijkt er rekening mee te houden dat het toptalent vertrekt: volgens de Daily Mail heeft de coach Pedro gescout en ziet hij in de Spanjaard een geschikte opvolger voor Sterling.

voetbalzone

De 27-jarige Pedro heeft geen basisplaats bij Barcelona en heeft aangegeven dat hij een transfer zou overwegen. Er wordt beweerd dat de aanvaller op zoek is naar een weeksalaris van zo'n 125.000 euro en Liverpool is bereid om dat bedrag te betalen. Sterling kreeg nog een salaris van 138.000 euro per week aangeboden, maar heeft dat voorstel zoals bekend afgewezen.

Bayern München en Internazionale schijnen ook belangstelling te hebben voor Pedro, maar bij eerstgenoemde club is de kans op een basisplaats klein, terwijl Inter op financieel gebied niet kan concurreren met Liverpool. De kans dat de Engelsen volgend seizoen Champions League-voetbal kunnen bieden aan Pedro is klein, maar Rodgers hoopt dat hij de aanvaller bij een vertrek van Sterling toch kan overtuigen om naar Anfield te komen.

Bezig met laden …