voetbalzone

Liverpool krijgt lof: ‘Voor vermoeide tegenstanders is het een nachtmerrie’

Thijs Post13 jan 2014, 12:15
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2014, 12:15
Advertentie

Liverpool heeft met Luis Suárez en Daniel Sturrdige een fantastische aanvalslinie. Volgens oud-Liverpool-speler Jamie Redknapp, tegenwoordig analyticus, is er een woord dat verdedigers van de tegenpartij vooral zullen noemen bij de aanval van Liverpool. In een column in de Daily Mail schrijft Redknapp van ‘een nachtmerrie’.

voetbalzone

In de overwinning bij Stoke City (3-5) scoorde Suárez twee keer en Sturridge een keer. Eerstgenoemde heeft in 15 duels 22 doelpunten gemaakt, de tweede staat op 10 goals in 11 duels. “Wat een wedstrijd in het Britannia Stadium. Liverpool was formidabel in de aanval”, schrijft Redknapp, de zoon van Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp.

“Ze waren haast gevaarlijker op de momenten dat ze de bal niet hadden. Ze lieten Stoke komen en braken vervolgens met venijn uit. Dat je Philippe Coutinho eraf kunt halen en Sturridge in kunt wisselen, toont de breedte van de selectie. Als je een vermoeide verdediger van de tegenstander bent, is het een nachtmerrie. En wat kunnen we nog zeggen van Suárez? Het lijkt of hij niet geïnteresseerd is, maar hij pakt de bal af en explodeert.”

Bezig met laden …