voetbalzone

Liverpool laat spits met rust: ‘We hebben zijn talent op het WK gezien’

Gijs Freriks19 jan 2015, 12:35
Laatst bijgewerkt: 19 jan 2015, 12:35
Advertentie

Divock Origi maakt het seizoen af bij Lille. Liverpool trok in de zomer circa 12,5 miljoen euro uit voor de komst van de aanvaller, maar liet de aanvaller nog één seizoen op huurbasis voor de Noord-Fransen spelen. Er werd echter gesuggereerd dat Liverpool Origi in januari al naar Anfield zou willen halen, maar Brendan Rodgers drukt die geruchten de kop in.

voetbalzone

“De situatie blijft zoals die bij de deal is afgesproken. De clubs hebben in januari wel enkele gesprekken gevoerd, maar die jongen blijft bij Lille. Hij is in mijn optiek een veelbelovend jong talent, dat hebben we op het WK allemaal kunnen zijn. Hij heeft alles en past perfect bij de Premier League. Hij kan in de as en op de flank spelen en gaat hier zeker slagen”, zegt Rodgers in gesprek met talkSPORT.

Liverpool had naar verluidt een optie om Origi deze maand tegen een bedrag van vijf miljoen over te nemen van Lille, maar ziet daar nu dus blijkbaar van af. The Reds haalden eerder ook al aanvaller Jordon Ibe terug van diens verhuurperiode bij Derby County.

Bezig met laden …