voetbalzone

Liverpool legt middenvelder langer vast: ‘Mooi dat ik in de plannen pas’

Peter Nusselder10 jul 2012, 15:00
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2012, 15:00
Advertentie

Liverpool gaat langer door met Jonjo Shelvey. De twintigjarige middenvelder kwam in 2010 over van Charlton Athletic en heeft dinsdag zijn contract op Anfield verlengd. Het talent werd afgelopen seizoen enkele maanden uitgeleend aan Blackpool, maar hoopt dat hij Brendan Rodgers kan overtuigen.

/

De nieuwe trainer van the Reds is de opvolger van Kenny Dalglish, onder wiens leiding Shelvey regelmatig in actie mocht komen. De middenvelder is blij met zijn nieuwe, meerjarige verbintenis. “Het is heel mooi dat ik deel uitmaak van de toekomstplannen”, vertelt Shelvey op de officiële website van zijn club. “Ik wil mezelf nu bewijzen tegenover de nieuwe coach, hopelijk kom ik ook in zijn plannen voor.”

De Engels jeugdinternational kijkt met betrekking tot afgelopen jaargang tevreden terug op zowel zijn periode bij Blackpool als op zijn terugkeer bij Liverpool. “Spelen voor Balckpool heeft me ervaring opgeleverd, ik kwam vervolgens terug als een betere voetballer. En als je hier dagelijks speelt en traint met jongens als Steven Gerrard, dan word je daar ook beter van. En het is een eer”, aldus Shelvey.

Bezig met laden …