voetbalzone

Liverpool lijkt versterking binnen te hebben: 'Het is voor 99 procent zeker'

Bart Kruyt20 dec 2013, 10:32
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2013, 10:32
Advertentie

Brendan Rodgers heeft aangegeven dat hij zijn ogen open houdt voor versterkingen voor Liverpool en zou in januari vooral graag een extra vleugelaanvaller willen halen. De kans is groot dat Mohamed Salah the Reds in januari komt versterken: volgens Mohamed Zika, een goede vriend en ex-collega van de aanvaller van FC Basel, is een transfer vrijwel zeker.

/

Zika sprak zijn mond voorbij op de Egyptische televisie en vertelde doodleuk dat het voor 99 procent zeker is dat Salah naar Liverpool gaat. "Die kans is zeer groot", zei de twintigjarige Zika, die nog in Egypte voor Arab Contractors speelt. "Hij maakt alle Egyptenaren erg trots. Iedereen praat over hem en daarnaast is hij een goede vriend. Dat maakt mij een nog trotser man."

De 21-jarige Salah is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Basel en werd al in verband gebracht met diverse Engelse topclubs. Liverpool geldt na de uitspraken van Zika als de belangrijkste kandidaat om de dribbelaar naar de Premier League te halen. Salah speelde tot dusver 47 competitiewedstrijden in Zwitserland en heeft nog een contract dat tot medio 2016 doorloopt.

Bezig met laden …