voetbalzone

'Liverpool meldt zich bij Chelsea voor vermeend PSV-doelwit'

Bart Kruyt16 mei 2014, 08:24
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2014, 08:24
Advertentie

Hoog bezoek tijdens de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Anderlecht van woensdagavond: José Mourinho was naar België afgereisd om het treffen in het Regenboogstadion te bekijken. De manager van Chelsea had het vliegtuig gepakt om Thorgan Hazard live aan het werk te zien, maar de middenvelder kon niet voorkomen dat zijn ploeg met 1-2 ten onder ging tegen de kampioen.

voetbalzone

Het jongere broertje van Eden Hazard (21) heeft zich uitstekend ontwikkeld bij Zulte Waregem en werd onlangs gekozen tot beste speler van de Belgische velden. Mourinho lijkt in zijn selectie echter geen plaats te hebben voor een tweede Hazard en de technicus kan opnieuw verhuurd, of misschien zelfs wel verkocht worden. PSV heeft interesse, maar lijkt de komst van Hazard te kunnen vergeten.

Er zitten immers ook Champions League-deelnemers achter Hazard aan. De belangstelling van Schalke 04 was al bekend en Het Laatste Nieuws claimt nu dat ook Liverpool de enkelvoudig Belgisch international wil hebben. The Reds, die in de competitie een plaats boven Chelsea eindigden, zouden zich volgens de Belgische krant zelfs al hebben gemeld op Stamford Bridge.

Vader Thierry Hazard, woensdag ook aanwezig in het Regenboogstadion, liet weten dat hij volgende week met zijn zoon naar Londen reist om alle opties te bespreken. "We gaan rustig alle aanbiedingen op een rij zetten en bekijken waar Thorgan zich het best bij voelt", zegt Hazard senior. Hij is sinds kort ook de zaakwaarnemer van de jongste Hazard: met John Bico werd definitief gebroken.

Bezig met laden …