voetbalzone

Liverpool neemt Sterling mee op tournee; persoonlijk drama voor Balotelli

Gijs Freriks11 jul 2015, 13:50
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2015, 13:50
Advertentie

Raheem Sterling gaat met Liverpool mee op tournee naar Thailand, Australië en Maleisië, zo hebben the Reds zaterdagmiddag bekendgemaakt. De aanvaller stapt zondag met 29 ploeggenoten in het vliegtuig naar Bangkok.

voetbalzone

Het team van manager Brendan Rodgers speelt op 14 juli in het Rajamangala Stadion een wedstrijd tegen een sterrenteam van de Thaise Premier League en drie dagen later staat een ontmoeting met Brisbane Roar op het programma. Op 20 juli treffen de roodhemden Adelaide United en vier dagen daarna wordt het trainingskamp afgesloten met een wedstrijd in Kuala Lumper tegen een sterrenteam van Maleisië.

Sterling meldde zich deze week twee dagen ziek en zou volgens Sky Sports bij Rodgers hebben aangegeven niet mee te willen met de tournee. Sterling meldde zich vrijdag echter weer voor de training en komt zondag dus ook gewoon opdagen.

Mario Balotelli, Philippe Coutinho, Roberto Firmino, José Enrique, Fabio Borini, Emre Can en Tiago Ilori zijn er niet bij. Enrique en Borini lijken geen toekomst meer te hebben op Anfield en Balotelli is vanwege een persoonlijk drama afwezig; zijn adoptievader Francesco overleed afgelopen weekeinde. Super Mario meldde zich maandag bij Liverpool, maar krijgt extra vrije dagen om het nieuws te verwerken.

Bezig met laden …