voetbalzone

Liverpool niet bezig met Kane: ‘Wij hebben de beste spits van Engeland’

Peter Nusselder10 feb 2015, 10:00
Laatst bijgewerkt: 10 feb 2015, 10:00
Advertentie

Harry Kane is momenteel de man in vorm in de Premier League; de spits van Tottenham Hotspur scoorde al twaalf keer in de Engelse competitie en was afgelopen zaterdag met twee treffers grotendeels verantwoordelijk voor de 2-1 zege van the Spurs op aartsrivaal en buurman Arsenal.

voetbalzone

Brendan Rodgers, dinsdag met Liverpool tegenstander van Tottenham, is echter niet erg onder de indruk van Kane en is blij dat hij de beschikking heeft over Daniel Sturridge. De aanvaller speelde dit seizoen nog niet veel vanwege blessures, maar de kans is aanwezig dat hij dinsdag in de basis start. “Wat mij betreft is er niemand beter dan Sturridge”, maakt Rodgers duidelijk in de Engelse media.

“Als hij fit is en zijn wedstrijden kan spelen, heeft hij alles: hij heeft laten zien dat hij kan scoren, hij heeft snelheid en kracht. Hij heeft alles en als Engelse spits is er niemand beter dan hij”, benadrukt de Liverpool-coach, die er overigens van uitgaat dat Sturridge juist blij is met de doorbraak van Kane. “Ik denk dat Daniel ziet dat er een jonge aanvaller aankomt en dat ze elkaar kunnen helpen in de nationale ploeg.”

Bezig met laden …