voetbalzone

‘Liverpool overweegt gesprek over huurdeal met Real Madrid’

Erik van Dam19 jun 2015, 19:21
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2015, 19:21
Advertentie

Jesé Rodríguez komt in het nieuwe seizoen misschien terecht in de Premier League. Liverpool zou de naam van de Spaanse aanvaller opgeschreven hebben, om de teleurstellende voorhoede een impuls te geven. Afgelopen seizoen waren Mario Balotelli, Fabio Borini, Rickie Lambert en Daniel Sturridge samen maar goed voor acht doelpunten in de Engelse competitie.

voetbalzone

Veranderingen komen er hoe dan ook voorin: Divock Origi is straks daadwerkelijk binnen en daarnaast versterkte Liverpool zich reeds met Danny Ings. De kans bestaat echter dat Jesé daar nog als derde nieuweling bij komt. Volgens Metro houden the Reds zijn situatie goed in de gaten en overwegen zij aan te kloppen bij Real Madrid om te praten over een huurdeal voor het seizoen 2015/16.

De kans is volgens de Britse krant klein dat Real Madrid instemt met een verhuurperiode voor Jesé. De 22-jarige Spanjaard is multi-inzetbaar voorin en komt uit de eigen opleiding. Bovendien heeft Real Madrid zelf huurling Javier Hernández reeds uitgezwaaid en daarom is het niet happig op de aftocht van nog een aanvaller. Hoe Jesé zelf denkt over een afscheid van de Koninklijke, al dan niet tijdelijk, is nog onbekend.

Bezig met laden …