voetbalzone

Liverpool presteerde zonder terugkerende Suárez beter dan met

Bart Kruyt24 sep 2013, 08:40
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2013, 08:40
Advertentie

Zijn schorsing van tien wedstrijden zit erop en dus kan Luis Suárez woensdagavond zijn rentree maken voor Liverpool. Brendan Rodgers heeft nog niet besloten of hij de Uruguayaan in de basis zal laten beginnen tegen Manchester United, maar dat Suárez speelminuten zal gaan maken, is zo goed als zeker. De sterspeler van the Reds mist wedstrijdritme en moet weer aan spelen toekomen.

/

Rodgers heeft aangegeven dat Suárez niet heeft stil gezeten en dat er op het trainingscomplex diverse oefenwedstrijden zijn gespeeld, om de voormalig Ajacied fit te houden. Tussendoor waren er ook interlands, waarin Suárez wel gewoon in actie mocht komen. "Luis zorgde ervoor dat hij op een trainingsdag net zo veel sprints maakte als in een normale wedstrijd", zei Rodgers volgens De Telegraaf. "Hij zorgde dat hij total loss naar binnen ging na elke training."

De vraag is of Liverpool wel zo blij moet zijn met de terugkeer van Suárez: hij werd vorig seizoen weliswaar clubtopscorer van de gevallen topclub, maar Liverpool presteerde zonder de aanvaller beter dan mét hem. Van de tien duels die Suarez miste won de ploeg van Rodgers er zeven, speelde het twee keer gelijk en verloor het slechts een keer. Dat was afgelopen zaterdag, thuis tegen Southampton.

Bezig met laden …