voetbalzone

'Liverpool probeert opvolger Suárez met duurste huurdeal ooit te strikken'

Bart Kruyt20 aug 2014, 21:55
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2014, 21:55
Advertentie

Liverpool haalde deze transferperiode al acht nieuwe spelers binnen, maar de supporters hopen dat het daar niet bij blijft. Er is immers nog geen vervanger voor Luis Suárez aangetrokken: Divock Origi is weliswaar een spits, maar hij is direct na zijn transfer weer verhuurd aan Lille. In de tabloids begint men steeds meer te geloven in een mogelijke overgang van Radamel Falcao naar Anfield.

voetbalzone

El Tigre wordt nu al een tijdje met Liverpool in verband gebracht, maar de financiën maken een deal lastig. Volgens RMC Sport willen de Engelsen Falcao eerst een jaar huren, tegen een vergoeding van liefst vijftien miljoen euro. Dat zou een record betekenen voor een huurdeal. Liverpool wil direct met Monaco een optie tot koop afspreken van naar verluidt veertig miljoen euro.

RMC Sport claimt dat men bij Monaco op de hoogte is van de belangstelling van Liverpool, maar dat de club nog niet benaderd is. De 28-jarige Falcao speelt pas een jaar bij Monaco en miste bovendien een groot deel van het seizoen door een zware knieblessure. De aanvaller zou het echter wel weer hebben gezien bij Monaco, dat met twee nederlagen dramatisch is begonnen aan het nieuwe seizoen in de Ligue 1. Falcao stond tijdens de eerste twee competitieduels niet in de basis.

Bezig met laden …