voetbalzone

'Liverpool schrikt van enorme vraagprijs Barcelona voor wisselspeler'

Bart Kruyt03 jan 2016, 08:24
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2016, 08:24
Advertentie

Er is veel onduidelijkheid over de positie van Simon Mignolet bij Liverpool: Jürgen Klopp zegt dat hij vertrouwen heeft in de huidige eerste keus onder de lat, de tabloids claimen dat de gevallen topclub op zoek is naar een nieuwe doelman. Marc-André ter Stegen van Barcelona zou een belangrijke kandidaat zijn, maar het is twijfelachtig of de Duitser wel haalbaar is.

voetbalzone

Ter Stegen is tweede keus bij Barcelona, achter Claudio Bravo, al mag hij wel de wedstrijden in de Champions League spelen. Liverpool heeft volgens de Daily Mirror zestien miljoen euro over voor Ter Stegen, maar er wordt beweerd dat Barcelona de goalie liefst 27 miljoen euro waard vindt. Het is maar de vraag of Liverpool echt zo veel wil gaan betalen voor een nieuwe sluitpost.

De 27-jarige Mignolet is bezig aan zijn derde seizoen bij Liverpool, waar hij de opvolger werd van José Reina. In 2015 was hij de keeper met de meeste clean sheets in de Premier League, maar toch bestaan er veel twijfels rondom de Belgisch international. De 23-jarige Ter Stegen keepte door een blessure bij Bravo dit seizoen zijn eerste vier competitieduels in de Primera División.

Bezig met laden …