voetbalzone

Liverpool slaat toe en heeft derde versterking voor komend seizoen

Daniel Cabot Kerkdijk12 jun 2015, 10:28
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2015, 10:28
Advertentie

Liverpool heeft het keepersgilde versterkt met Adam Bogdan, zo maakt de Premier League-club vrijdagmorgen bekend. De 27-jarige doelman komt transfervrij over van Bolton Wanderers. Bogdan zag geen heil in een verlenging van zijn aflopende contract met the Trotters.

voetbalzone

Bogdan, 27 jaar, is voor veel spelers van Liverpool geen onbekende. Mede dankzij een heroïsch optreden van de negentienvoudig Hongaars international moesten Bolton en Liverpool afgelopen seizoen op herhaling in de FA Cup. In het weerzien kwamen the Reds als winnaar uit de strijd. Bogdan was overigens geen vaste waarde bij Bolton: mede door de aanwezigheid van Andy Lonergan kwam hij vorig seizoen niet verder dan dertien optredens.

Bogdan keepte sinds 2007 meer dan honderd duels in de Premier League en Championship voor Bolton. Op Anfield moet hij de concurrentie aangaan met onder meer Belgisch international Simon Mignolet. Liverpool versterkte zich in een eerder stadium al met James Milner en Danny Ings, van respectievelijk Manchester City en Burnley.

Bezig met laden …