voetbalzone

Liverpool sluit comeback niet uit: ‘We hebben er met hem over gepraat’

Erik van Dam15 jan 2015, 13:11
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2015, 13:11
Advertentie

Liverpool-icoon Steven Gerrard meldde begin dit jaar dat hij aan het eind van dit seizoen weggaat bij de club. In de dagen erna werd duidelijk dat de Engelse middenvelder aan de slag gaat bij Los Angeles Galaxy in de Verenigde Staten. Op Anfield sluit men niet uit dat men het kind van de club nog terug ziet als speler. Daar staan the Reds in ieder geval voor open, zegt directeur Ian Ayre.

voetbalzone

“Het feit dat Steven straks bij ons weggaat, betekent niet dat we hem nooit meer zullen zien bij Liverpool. Een huurperiode, in januari volgend jaar bijvoorbeeld, is best denkbaar. Dat gebeurt wel meer met spelers in de Major League Soccer en het is ook iets, dat we met hem en zijn management hebben besproken”, aldus Ayre in gesprek met City Talk.

“Iemand die zoveel DNA van deze club in zich draagt, is niet zomaar weg”, gelooft de Liverpool-directeur. Hij benadrukt wel dat er over zo’n scenario nog geen details afgesproken zijn. “Maar we zullen met Gerrard in gesprek blijven en ik hoop dat we hem hier op de lange termijn terug zullen zien.”

Bezig met laden …