voetbalzone

‘Liverpool stuurt bod van 31 miljoen euro naar Real Madrid’

Daniel Cabot Kerkdijk12 jul 2015, 07:07
Laatst bijgewerkt: 12 jul 2015, 07:07
Advertentie
voetbalzone

Denis Cheryshev speelt mogelijk ook komend seizoen niet voor Real Madrid. Britse media schrijven dat Liverpool van zins is om een formeel bod van 31 miljoen euro op de 24-jarige aanvaller uit te brengen. Het ligt in de lijn der verwachting dat Rafael Benítez zal instemmen met het vertrek van de Russisch international, om zo inkomsten te bewerkstelligen.

Cheryshev werd de voorbije twee seizoenen verhuurd aan respectievelijk Sevilla en Villarreal. Het verblijf van de aanvaller in Zuid-Spanje was geen succes, maar in het tenue van Villarreal liet hij een goede indruk achter. De zevenvoudig A-international kwam tot zeven doelpunten in veertig officiële wedstrijden. In navolging van Sevilla maakten echter ook de Oost-Spanjaarden geen gebruik van de optie tot koop in het huurcontract.

Cheryshev staat bij Real Madrid, de club waar hij slechts één officiële wedstrijd in de hoofdmacht speelde, nog twee seizoenen op de loonlijst. Liverpool wil de aanvaller graag halen en denkt erover na om Jordan Ibe weer op huurbasis te laten gaan. De Merseyside-club wil de ontwikkeling van de negentienjarige vleugelaanvaller niet belemmeren. Hij werd eerder al aan Birmingham City en Derby County uitgeleend.

Bezig met laden …