voetbalzone

'Liverpool volgt nauwlettend nieuwe tienerster van FC Groningen'

Daniel Cabot Kerkdijk08 aug 2013, 07:14
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2013, 07:14
Advertentie

Na afgelopen zaterdag lijken de Groningse harten weer gevuld te zijn met de hoop op een nieuwe ster. Richairo Zivkovic maakte in het uitduel met NEC (1-4) zijn eerste doelpunt in de Eredivisie, terwijl hij nog maar zestien jaar is. De losse verkoop én de verkoop van seizoenkaarten is met honderdtallen omhoog geschoten en daar heeft de opmars van de tiener ongetwijfeld mee te maken.

/

Volgens algemeen directeur Hans Nijland houdt Liverpool de veelbelovende aanvaller nauwlettend in de gaten, zo schrijft De Telegraaf donderdag. FC Groningen slaagde er afgelopen seizoen in om de tiener een nieuw driejarig contract te laten ondertekenen, nadat hij al belangstelling van de Nederlandse top genoot. In navolging van Robert Maaskant ziet ook Erwin van de Looi het in hem zitten.

Zivkovic heeft inmiddels ook een uitnodiging gekregen van de Servische nationale voetbalbond. De aanvaller heeft nog niet laten weten of hij instemt met de oproep van Servië Onder-19, voor de oefeninterland tegen de leeftijdgenoten uit Bosnië. Servië Onder-19 werd recentelijk nog Europees kampioen.

Bezig met laden …