voetbalzone

'Liverpool wil duidelijkheid van Suárez en vraagt om schriftelijke verklaring'

Matthijs van Laar18 jun 2013, 14:37
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2013, 14:37
Advertentie

Als het Luis Suárez menens is dat hij wil vertrekken bij Liverpool, dan dient hij de club daar snel officieel van op de hoogte te stellen. De bewindsvoerders op Anfield Road lezen dagelijks in de kranten over de vertrekwens van hun sterspeler, die echter niet te bereiken is vanwege zijn verblijf in Brazilië, waar hij met Uruguay deelneemt aan de Confederations Cup. The Reds hebben de ex-Ajacied nu om een schriftelijke verklaring gevraagd, zo weet de Daily Mail.

/

Mocht Suárez willen vertrekken naar Real Madrid, zoals hij de voorbije weken diverse keren liet doorschemeren, dan wil Liverpool tijdig op de hoogte gesteld worden van die wens. In dat geval wordt de Spaanse topclub namelijk in de gelegenheid gesteld een bod uit te brengen op de veelbesproken aanvaller. Het bedrag zou ergens rond de 55 tot 60 miljoen euro moeten liggen. Tot op heden hielden los Blancos zich nog stil.

Vooralsnog houdt manager Brendan Rodgers van de traditierijke volksclub uit Noord-Engeland rekening met een langer verblijf van Suárez. Dat houdt in dat Liverpool nog niet concreet bezig is met een vervanger, al hoopt men wel binnen 24 uur de komst van Iago Aspas af te ronden. De spits van het Spaanse Celta de Vigo zal, mocht Suárez daadwerkelijk vertrekken, echter niet de enige aanvallende versterking zijn. Welke puntspelers Liverpool nog meer op het oog heeft, is vooralsnog echter onbekend.

Bezig met laden …