voetbalzone

Liverpool wilde stand-in Robben: ‘‘Maar we verkopen je niet’, zei Bayern’

Peter Nusselder06 sep 2014, 14:30
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2014, 14:30
Advertentie

Xherdan Shaqiri liet tijdens het WK in het shirt van het Zwitsers elftal zien wat hij in huis heeft, maar bij zijn club krijgt hij daar minder vaak de kans voor; de 22-jarige vleugelspeler moet Arjen Robben en Franck Ribéry voor zich dulden bij Bayern München. Een overgang naar Liverpool behoorde afgelopen maand tot de mogelijkheden, maar de Duitse topclub wilde Shaqiri niet laten gaan.

voetbalzone

De Zwitsers international, die zich momenteel voorbereidt op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Engeland van maandag, werd deze zomer in verband gebracht met onder meer Juventus, AS Monaco en Liverpool. De Engelse grootmacht heeft zich daadwerkelijk in München voor hem gemeld, doet de dribbelaar uit de doeken in gesprek met Sky Sports.

“Liverpool heeft nog voor aanvang van het WK een bod uitgebracht. Maar Bayern wilde niet meewerken. ‘We gaan jou niet verkopen’, zeiden ze”, laat Shaqiri weten. De Zwitser geeft aan over een paar maanden weer over zijn sportieve toekomst te willen nadenken. “Ik sta nog tot medio 2016 onder contract en zou dat mogelijk kunnen verlengen. Tijdens de winterstop zal ik beslissen.”

Bezig met laden …