voetbalzone

'Liverpool wordt dwarsgezeten: Tottenham biedt miljoenen plus Soldado aan'

Bart Kruyt04 jun 2014, 18:45
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2014, 18:45
Advertentie

Liverpool hoopt de komst van Alberto Moreno zo snel mogelijk te kunnen afronden, maar mag pas juichen als de linksback daadwerkelijk zijn handtekening heeft gezet. Chelsea heeft de Spanjaard ook nog altijd op de korrel, voor als Filipe Luis van Atlético Madrid niet haalbaar blijkt te zijn, en de Daily Mail claimt dat Tottenham Hotspur zich nu ook bij Sevilla heeft gemeld.

voetbalzone

Tottenham is al een tijdje op zoek naar een geschikte linksback en Mauricio Pochettino, de nieuwe trainer op White Hart Lane, zou van de 21-jarige Moreno zijn eerste aankoop willen maken. Tottenham heeft volgens de informatie van de Daily Mail ruim zeventien miljoen euro over voor de vleugelverdediger en is bovendien bereid om Roberto Soldado als onderdeel van de deal op huurbasis terug naar Spanje te sturen.

Soldado maakte vorig jaar voor ongeveer dertig miljoen euro de overstap van Valencia naar Tottenham, maar is in Engeland nog niet uit de verf gekomen. De aanvaller maakte maar zes competitiedoelpunten en zou verlangen naar een terugkeer naar de Primera División. Mogelijk krijgt hij die kans dus, wanneer Sevilla instemt met de plannen van Tottenham.

Bezig met laden …