Liverpool zet Bolton simpel aan de kant

02 dec 2007, 17:29
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2007, 17:29
Onder leiding van een uitstekende Steven Gerrard zette Liverpool zondagmiddag met gemak Bolton Wanderers aan de kant (4-0). Op Anfield Road nam Ryan Babel de vierde treffer voor zijn rekening en scoorde Fernando Torres alweer zijn elfde treffer in zeventien duels.

Na een kwartier spelen knikte Sami Hyypiä een vrije trap van Gerrard tegen de touwen. Nicolas Anelka liet naar mate de wedstrijd vorderde een grote kans op de gelijkmaker liggen, waardoor Bolton op slag van rust het deksel op de neus kreeg. Op aangeven van Gerrard werkte Torres kunstig het leer over doelman Jussi Jääskeläinen.

De tweede helft was slechts een formaliteit voor de manschappen van Rafael Benítez. Gerrard zorgde tien minuten na rust vanaf de strafschopstip voor de derde treffer en de vierde treffer vier minuten voor tijd was geheel van Nederlandse makelij. Invaller Dirk Kuyt zag zijn schot gekeerd worden door Jääskelainen, maar Babel had geen moeite om de eindstand op het scorebord te brengen.