voetbalzone

Liverpool zet jacht op Europees ticket voort zonder revelatie uit Wales

Matthijs van Laar20 mrt 2013, 15:12
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 2013, 15:12
Advertentie

Joe Allen moet het restant van dit seizoen aan zijn neus voorbij laten gaan. De middenvelder van Liverpool zal donderdag worden geopereerd aan zijn schouder en dient vervolgens een aantal weken volledige rust te houden. De club hoopt hem er wel weer bij te hebben tijdens de zomerse tour door Azië, waar the Reds hun immense internationale populariteit ten gelde gaan maken.

/

Allen liep al enige tijd rond met flinke pijn aan zijn schouder, maar de medische staf hoopte dat het probleem zich vanzelf zou oplossen. De 23-jarige Welshman bleef echter hinder ondervinden van het gewricht en dient zich nu dus chirurgisch te laten helpen. “Het moet een keer worden opgelost”, verklaarde de speler onlangs.

Het is niet voor het eerst dat de ex-speler van Swansea City langere tijd uitgeschakeld is vanwege problemen met zijn schoudergewricht. Enkele jaren terug werd hij ook al eens geveld door hetzelfde euvel. “Het is teruggekeerd en langzaam maar zeker heeft de pijn zich ontwikkeld tot een punt waarop er geen ontkomen meer aan is. Een operatie is de enige overgebleven oplossing”, aldus Allen.

Bezig met laden …