voetbalzone

Liverpool ziet bod van veertien miljoen euro op EK-ganger afgewezen worden

Bart Kruyt02 jul 2016, 19:34
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2016, 19:34
Advertentie

Liverpool wil het middenveld versterken met Piotr Zielinski, maar zal nog wat dieper in de buidel moeten tasten om de Pools international binnen te halen. Volgens de BBC heeft Udinese een bod van veertien miljoen euro van de Engelsen afgewezen. Een bod van Napoli is reeds geaccepteerd, maar Zielinski wil naar Liverpool en hoopt op medewerking van Udinese.

/

Het is niet bekend wat Udinese precies wil hebben voor Zielinski, die in de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor Empoli speelde. De voorzitter van die club, Fabrizio Corsi, vertelde onlangs al dat Jürgen Klopp al sinds januari contact heeft met de middenvelder. “Ik zou Zielinski adviseren om naar Napoli te gaan, maar hij denkt erover na om naar de Premier League te verhuizen”, zei Corsi toen.

Liverpool heeft inmiddels dus laten weten dat het veertien miljoen euro wil betalen voor Zielinski, maar dat is niet voldoende. De 22-jarige middenvelder deed op het EK in een wedstrijd mee; hij kreeg 45 minuten in de met 0-1 gewonnen groepswedstrijd tegen Oekraïne. Vorige maand stond hij nog negentig minuten in het veld in het oefenduel met Nederland.

Bezig met laden …