voetbalzone

Lof voor Dembélé: 'Hij is een speler die geen grenzen kent op het veld'

Bart Kruyt10 apr 2012, 14:08
Laatst bijgewerkt: 10 apr 2012, 14:08
Advertentie

Fulham is bezig aan een goede periode. De ploeg van Martin Jol haalde uit de laatste drie duels zeven punten en heeft nu evenveel punten als Liverpool, dat enkel dankzij een beter doelsaldo een plekje hoger staat. De goede prestaties van Fulham zijn mede te danken aan Moussa Dembélé, die iedere week weer een van de uitblinkers is bij the Cottagers. Dat weet ook Brede Hangeland.

/

De verdediger van Fulham is erg onder de indruk van wat Dembélé laat zien. "Hij speelt nu centraal op het middenveld en dat heeft wat druk bij hem weggenomen", zei Hangeland op de website van Fulham. "Hij doet het op dit moment geweldig, de tegenstanders hebben hun handen vol aan hem. Zolang hij op deze manier doorgaat, zijn wij heel erg gelukkig met hem."

Dembélé wordt al in verband gebracht met een stap hogerop en Hangeland begrijpt dat wel. "We weten allemaal dat hij dingen kan die niemand anders in ons team kan doen", zei de mandekker. "Soms doet hij ongelooflijke dingen op de training en wij proberen hem de mogelijkheid te geven om dat ook zo vaak mogelijk in de wedstrijden te doen. Hij is een speler die geen grenzen kent op het veld."

Bezig met laden …