voetbalzone

Lokeren draait Sint-Truiden een loer in strijd om Perbet

Daniel Cabot Kerkdijk07 jan 2010, 20:51
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2010, 20:51
Advertentie

Jérémy Perbet trekt niet naar Sint-Truiden, maar naar Lokeren. De aanvaller van Tubeke uit de Belgische tweede klasse tekende donderdag een contract voor 2,5 seizoen bij de Waaslanders. Bij Sint-Truiden spreekt men schande van de overgang van Perbet naar Lokeren. "Schandalig gedrag van zowel speler, manager als club", oordeelt STVV-voorzitter Roland Duchâtelet.

"Lokeren wist net als het hele land dat wij rond waren met de speler", legt de hoogste sportbestuurder zijn kant van het verhaal uit. "Uit beleefdheid had Lokeren contact met ons moeten opnemen. De toekomst zal uitwijzen hoe het verder moet in deze zaak. Perbet heeft bij ons medische tests afgelegd, een bemeubeld appartement gekozen en een handtekening gezet onder een contract."

Volgens Perbet heeft hij geen enkele krabbel gezet. "Ik had enkel een mondeling akkoord. Een voorkeur voor een van beide teams had ik niet. Mijn doel was om zo snel mogelijk in eerste klasse te spelen, maar de kaarten had ik niet zelf in handen." Perbet (25) maakte het afgelopen half jaar twaalf treffers.

Bezig met laden …