voetbalzone

López schuwt concurrentie niet: ‘Niemand van Milan heeft mij gebeld’

Gijs Freriks05 aug 2014, 21:45
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2014, 21:45
Advertentie

Real Madrid maakte zondag de komst van Keylor Navas bekend en er werd onmiddellijk geroepen dat Diego López waarschijnlijk het slachtoffer wordt van de hevige keepersstrijd in Santiago Bernabéu. De 32-jarige doelman zou volgens Marca transfervrij mogen vertrekken clubs als AS Monaco, Chelsea, Napoli en AC Milan zouden belangstelling hebben.

voetbalzone

Italiaanse media meldden dinsdag dat laatstgenoemde club, Milan dus, de onderhandelingen met het management van López zouden zijn gestart. Zaakwaarnemer Manuel García Quilon spreekt dat echter al gauw tegen: “López naar Milan? Dat is niet correct. Niemand heeft mij voor López gebeld en hij heeft nog een driejarig contract bij Real Madrid.”

Quilon verwacht dan ook dat zijn cliënt ondanks de aanwezigheid van Navas en clubicoon Iker Casillas bij de Champions League-winaar blijft: “De concurrentie is geen probleem, Diego López blijft een speler van Real.” Milan zou de enkelvoudig Spaans international willen huren, maar daar zou Real dan weer niet voor openstaan. Mattia Perin van Genoa zou het alternatief zijn.

Bezig met laden …